D O M I N I O N
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RM vs DMII

2 posters

Go down

RM vs DMII Empty RM vs DMII

Komentar  sanchez Mon 03 Nov 2008, 09:16

pošto nas već dugo naša glavna ally ignoriše po pitanju zahtjeva za pomoć, a izvjesnima stoji u profilu da im je ovaj suicidal maniac prijatelj, da vidite da vas ne lažem, STVARNO nas napadaju:

http://travilog.org.ua/ba/7069608/5a00f0d85bbfdfc3c17ca1b3d7eae3e3
sanchez
sanchez
DM Secretary of Defense

Broj komentara : 60
Registration date : 2008-09-03

Na vrh Go down

RM vs DMII Empty Re: RM vs DMII

Komentar  nona Mon 03 Nov 2008, 18:17

glavna ally nikoga ne ignorise i nebudi tako smion u takvim izjavama.glavna ally ratuje i pokusava vas,koji cak i dalje imate saradnje i nnp sa nekim ally,sa kojima glavna ally ratuje ,da zaobide sto je vise moguce.rijetki su trenuci kad se bilo sta trazilo od vas,koliko ja znam, samo jednom sam ja licno zamolila pomoc.sve to u zelji da se sto manje vi ostetite i da se uspjesno razvijate.nikad vas nismo prozivali ni zbog cega niti vam bilo sta ruzno rekli,kao sto to ti sad radis.
drugo ,samo u mom licnom profilu stoji,da je suicidal moj ,,moj prijatelj,,,samo moj a ne cijele ally i nemoj mi slucajno reci da ti nemas nekog prijatelja u suprotnoj ally koja nas SVE NAPADA,CISTO SUMNJAM.lale i ja smo prijatelji sa svih drugih servera,i to sad neznaci da on moze dirigovati u svojoj ally,jer nije ni u vrhu ally ,samo je igrac.
mislim da si jako bezobrazno postupio sa ovom poruko,ali tebi na cast.nikad nisam rekla ni jedne ruzne rijeci protiv tebe,mada si nas ostavio kad si nam bio naj potrebniji,i tad sam ti srecu zazelila,a ti ovako.ma stvarno si jak.
nona
nona
No. 1

Broj komentara : 15
Registration date : 2008-08-29

Na vrh Go down

Komentar  sanchez Mon 03 Nov 2008, 21:58

jesam sve sam kriv, priznajem.
u moju odbranu, bilo je u dobroj namjeri, jer sam izrevoltiran time što nam ruše igrače a ne možemo im pomoći.
nisam mislio zakuhavati, i izvinjavam se i noni i ostalima, nisam imao pravo predbacivati vam bilo šta. do mene je. boodala
sanchez
sanchez
DM Secretary of Defense

Broj komentara : 60
Registration date : 2008-09-03

Na vrh Go down

Komentar  sanchez Sat 08 Nov 2008, 21:15

skoro pa uspjelo:

http://travilog.org.ua/ba/9107597/49c57c804bc384a2cb8d7873172b31f2
sanchez
sanchez